ми зустрінемось на перехресті доріг...

Аудиозапись

Ми зустрінемось на перехресті доріг.
Ви — немовби вода, я — немовби граніт.
Ми ще ділимо світ на своїх та чужих --
Тож прицільтесь сьогодні в обличчя мені. Я навіки лишаюсь в нерідних краях,
І мені вже не вибратись з ваших тенет.
Конвоїрами — ви, диверсанткою — я,
А в очах тільки сум, тож не бійтесь мене. Так прицільтесь сьогодні в обличчя мені
Та згадайте гріхи мої проти себе.
Тільки я не впаду в покаянні до ніг
І не буду прощення просити в небес. Ми побачимось на перехрестях світів
Відображенням неба в старих дзеркалах.
І заграє знайомий — до болю — мотив
Про розлуку та пам’ять, що я зберегла. Перед вами — невинна сьогодні стою.
А навколо — руїни та чорні вогні...

І не вбити вам світлу надію мою --
Так прицільтесь сьогодні в обличчя мені.