***

Не падай
І болі не відчувай,
А якщо падаєш, то
падай,
Але перемогу свою нікому
не віддавай.
 
Програвай
Та не страждай.
Сьогодні ти програєш,
Але завтра свої помилки
виправиш.
 
Не бійся грати,
Але вмій програвати.
Й ніколи не додумайся
До того, щоб здаватися.
 
Сьогодні впадеш,
А завтра встанеш,
Помилки свої виправиш,
І що кращий, доведеш!