***

Як боліла рана
В старого ветерана,
Коли на полі бою
Він отримав кулю.
Кров лилася рікою,
А він підіймався і
йшов до бою.
На розпеченому піску
Роздробило кістку.
Він впав
І знову встав.
Майже мертві товариші
на руках,
А тепер нагороди на
грудях.
Розповідає ветеран
Про кривавий Афганістан
Зі сльозами
Перед дітлахами.