***

Хоч ти мене й не цілуєш,
Проте обіймаєш.
Мені й цього вистачає,
Коли моя душа страждає.
 
А коли я погляну в оці,
Твої блакитні очі
Й, наче колосся,
Відчуваю аромат твого
волосся...
 
Мене це втішає,
Мене це заспокоює.
Я тоді лише радію тому,
Що зустрів справжню
мадонну.