***

Твій аромат шкіри,
Твої парфуми,
Твій відкритий одяг,
Твій милий погляд,
Твої ніжні уста -
Це все твоя краса.
Коли я вперше тебе побачив,
То іншої про тебе думки був.
А коли ми почали спілкуватися
Й ближче познайомилися,
То ти виявилася іншою:
Доброю та розумною.
А я все гадав,
І що робити не знав.
Виявилося,
Що ти мені сподобалася.
Мабуть, я не можу,
Але я хочу
З тобою зустрітися
Та прогулятися.
Я хочу тобі подарувати шоколад
Чи квітів букет.
Я лише хочу прогулятися з тобою,
Я лише хочу, щоб ти була моєю.
І більше мені нічого не потрібно,
Лиш би ти була вірною.