***

В нашому світі
Не так, як у сні.
Світ повний людей злих,
Ніж добрих.
І ти не повинен боятися,
А зобов'язаний боротися,
Щоб вижити
Та не страждати.
Не бійся отримати,
Вмій відповісти.
Ти повинен бути сильним,
Проте не злим.
Ти повинен бути мудрим
І ніяк не дурним.
Весь час борися
Й життям насолоджуйся.
Годі хвилюватися!
Годі перейматися!
Вмій пізнати життя
І зрозуміти суть буття.
Життя і так дивує,
І в кожного дня своїх проблем вистачає.
Так що, живи й радій,
Їж та пий,
Танцюй
І співай.
Тобі, мій друже,
Ніхто не допоможе,
То ж ні на кого не звертай уваги
Й не критикуй правди.
Себе й інших цінуй
І нікого не ображай,
Бо життя все знає
І кожний крок продумує.
Ото ж не ображайся
Та над цими словами задумайся.