***

Нічна тиша,
Я бачу: переді мною - миша.
Я не сплю,
Я чай п'ю.
Я бачу нічну зірку,
Я намагаюся знайти свою дівку.
І знову ніч,
І розтоплена піч.
Я чую твій голос,
Я відчуваю твоє волосся.
Я мрію,
Тільки мрію.