***

Досить тобі сльози лити,
Досить це робити -
Всіх хлопців козлами називати
І лайкою проклинати.
 
Хто винен тобі?
Розберися і кажи тоді.
Ти сама їх ганяла,
Ти сама з них глузувала.
 
А тепер сама ти залишилася.
Що тобі лишилося?
Далі хлопців кривдити
Та гірко проклинати?
 
А нещодавно,
Не так вже й давно
Вони до тебе самі приходили
І квіти тобі дарували.
 
А ти з них сміялася,
З них ти насміхалася.
Ти вважала себе королевою,
А опинилася мухою.
 
І годі ридати,
Речі розкидати,
Хлопців обзивати,
До чортів посилати.
 
Тепер ти - ніхто
І честь твоя - ніщо.
Ти високо літала,
Поки на землю не впала.
 
Годі скаржитися,
Ображеною прикидатися.
Треба було головою думати,
А не хлопців відштовхувати.