"Як бути?"

Як кохати,
Щоб не зрадити?
Як цілувати,
Щоб не розчарувати?
 
Як бути,
Коли навколо такі люди?
Що робити,
Коли назад не відступити?
 
Як сміятися,
Щоб не осоромитися?
Як кохатися,
Щоб не боятися?
 
Як бути,
Коли навколо такі люди?
Як бути,
Коли страшно жити?