Травнева ніч. Самотній перехожий...

Травнева ніч. Самотній перехожий...
Травнева ніч. Самотній перехожий.
Холодна тиша впала на район.
Золотобокий місячний вельможа
Зірок по колу водить пантеон.
Повзуть казки у небі та легенди
Без поспіху і без залишніх слів.
Все буде добре, бо на хепі-енда
Я долю, мов годинника, навів.