Весеннее (на украинском языке)

Весеннее (на украинском языке)
ВЕСНЯНЕ
 
У квітні нам хочеться квітів,
А у травні – так манять трави.
По всьому веселому світі
Розхлюпане сонце злотаве,
 
По всьому щасливому світі
Бджолині гудуть заметілі,
І ми, безтурботні, як діти,
Цілуєм квітки п’янко-білі.
 
…А квітів так хочеться в квітні!
Даруймо ж коханим, даруймо
Квітки – і усмішки привітні,
І травня чекаймо! Вчарує
 
Весна – душу, тіло і слово,
І очі зірок опівнічних
Почнуть потаємну розмову
Про нас.
Про кохання.
Про вічність…
 
09.05.2019