Солнечный ливень (на украинском языке)

Солнечный ливень (на украинском языке)
СОНЯЧНА ЗЛИВА
 
Сонячна злива весняна,
В жовтих кульбабах трава.
Ранок прозорим туманом
Келихи снів налива.
 
Сонячна злива гаряча.
Котиться лагідний грім.
День і сміється, і плаче
Дощиком ніжно-сліпим.
 
Сонячна злива розкішна,
Світла життя течія.
Ти і щаслива, і грішна,
Радісна доле моя.
 
29.04.2019