Незвіданому

Чарує тебе "не"..
І хочеться, бо не...
Заграєшся скажи
Бо я уже
 
Слова пусті, переставлені місцями
Ні сенсу, ні сексу, ні перемоги
Ти скажеш, не граюся роками
А я програю себе, без облоги
 
Банально. Хай очі не ріже
Потопаю ночами
В день хоч сонце світить
Тай то, живлюсь дощами
 
Банально. Не читай
Хай букви помруть на папері
Іншого сенсу не шукай
Я покохала тебе. (В своїй манері)