Чуже

Чуже. Недозволено.
Тахікардія. Мокрі пальці
НЕ твоє. Заборонено
Вдихай. Піт. Танці.
 
Лови запах. Вкради
Викрадай. Тримайся
Вбережи. Збережи.
Відчувай? Не квапся.
 
Не видно очей. Помутніння
Зрачки розширенні.
ДУші, ДушІ холодіння
Руки стримані.
 
Рот рухається. Слів не розібрати
Ти щось сказав? Не облизуй губи
( злизуй, злизуй)
Я розчиняюся. Мене не зібрати
Давай. Давай. Створи вже мене