Apart

Привіт. Ти не змінився
Широкий погляд,  вузький лоб
Не бачились, чекай...
Якихось 5,  а може більше літ
 
Привіт,  привіт. Ти все ще в пошуках?
Не говори, сідай,  перепочинь
Я вдячна,  завітав, ішов по істинах
Не обіймай, не можна, без повчань
 
Від дотику знову прошиває тіло
Трусить і болить
Тобі вже час, вже ранок зараз
Спочивай з миром, мені ж у світ живих