Я v дятёл. Я про100 ныхто.

Я v дятёл. Я про100 ныхто.
От дочк поваvае мадонн!
 
У нас алергія на тёsу.
А в Любкы-сыс3 – на свёкров!
І sо будыш з гэтым робыты –
Зарыты в роботу гнев, гоj!
 
І вот быvымо!.. коб но вспіты
Прынеты с коровок 500
Молозыва v но да пахты, хы,
А ны молока іс чырнобль.
 
Каvу я jіj: кыдаj дурыты!
Да не! Не хачу j відеть злоj,
Шо тэльбо но таsыть за стіл ексь.
А ты jіj готов да накроj.
 
А муvа ты любыш, нывістко?
Да шэ j ек і как!.. Боvэ моj!
Ну, но шоб посцільку нагріты.
Бо вvэ ексь прывыкла до повсць.
 
Да-да! Шануваты уміjім
І карму, і дхарму сь іj довг.
Ны ворогы бо vэ сус3лысь,
Коб хоть розвязаты узёл.
 
І во: туткы в Вась посыдінкы ш.
Бы j в мат3: ныма ны Коровк!
І хто будэ тую глядіты,
Шо vытку дала тым Чытьвёрк.
 
Одна дэся v прамо ф Хібінах.
А ны в Моты-Калы, под Польs.
І мы бішбармак уфзварымшыс
Да j от: лупым песні v но в Кобр.
 
У каvного 7і своjі зе!
І ты, шо, укаvыш Валёнц,
Шоб кынула ріднынькых діток
Да шустро да быстро до Сёмк?
 
Да-да, бы j Тылета Гутівськы:
Оно обіцяють колхоз
Аvны прывызті, коб всадыты
Якого картопля в гародь.
 
Болыть мое сэрцэ за сёстр!
Ны знають, ны відають род.
Бы j, ек отпочыты хоть штых
От всекыj драныj суеты.
 
Ах, город оно vызнь даёць!
А в Рыловіч Тігыр хаj дохнь.
І всі позасілы, бы кылы,
В яновах да пыньськах да кобр.
 
Ну, дэ v тобі маты в сыло б:
Да, згынь, я шэ j гондэ ныsо!
Ось бач: 90-j ідёть!
А ты но довбэш мыні мозг.
 
...і дэ гэты правнучкы Козк?