Коли ще не придумали законів...

Коли ще не придумали законів...
Коли ще не придумали законів
І полум’ям ганяли хижаків,
Не малювали жодної ікони
І в жодного не вірили з богів,
Всесильній підкорялися стихії,
І панувала в поглядах імла,
Уже тоді малесенька надія
За вчинками тихесенько ішла.