Непроглядна ніч і рими...

Непроглядна ніч і рими...
Непроглядна ніч і рими.
Загубила дійсність суть.
Ходять зорі-пілігрими,
Обновляють древній путь.
До чудес не точить спрага,
бо навчився без чудес
Я, неспійманий бродяга,
без обтяжливих адрес.