Урасем, алăсем çыхланни...

Урасем, алăсем çыхланни...
* * *
Урасем, алăсем çыхланни
пулкалать çамрăксен юратусăр.
Йăпанать çĕрĕпе сирĕн тусăр…
Юрату вăл – ик чун пĕрлешни.
 
07.01.2019 13:10
Сергиев Посад