Вунă çул тултарчĕ ман мăнук...

Вунă çул тултарчĕ ман мăнук...
* * *
Вунă çул тултарчĕ ман мăнук.
Нимĕнле парне те манăн çук.
Эп пĕлеп: вăл лайăх хĕрача.
Парнелетĕп сăвăллă арча.
 
01.01.2019 17:05
Сергиев Посад