Эс пурăнтăн нумай çул савăнса...

* * *
Эс пурăнтăн нумай çул савăнса,
укçа лавĕпелех çилпе вĕçтертĕн,
чечек пек хĕрсене пăрахрăн, юратса,
мĕн виличчен пĕччен юлташ халь тертĕн.
 
01.01.2019 16:45
Сергиев Посад