Тымарсенче чупсассăн юн...

* * *
Тымарсенче чупсассăн юн,
ах, кашни кун, ах, кашни кун
тăраниччен эрех ĕçме,
тутлă апат кăна çиме,
хĕрсемпеле те йăпанма
ман кĕлетке ыйтать мĕн-ма?
 
01.01.2019 19:20
Сергиев Посад