Я весну за тебе віддам

Я весну за тебе віддам
Наша зустріч була помилкою,
яка не полише моїх думок.
Їм цукерки, запиваю горілкою.
Ти найкраща з моїх помилок. І не шкода цієї весни,
за обійми твої натомість.
"Поверни мене, поверни" - 
тихо шепче моя свідомість. Забудьмо минулі, старі образи...
Роби мені боляче! Хочеш - вбивай!
Я щаслива, коли ми разом.
Ти, напевно, і є мій рай.