Матусі...

Матусі...
19 років тому і зараз так само -
чули б ви, скільки ласки...
Я вкладаю у слово - МАМА.
 
Скільки ніжності і турботи,
лунає у цьому слові!
Мами! Милі істоти!
Будьте живі та завжди здорові!
 
Рідна моя матусе!
Вибач! Пробач дурного!
Більш за все, у житті боюся,
Повернутись...
А в хаті нікого...
 
Живи, матусе! Головне живи!
Така ж чудна і вередлива...
Усіх дорожча в світі Ви...
А інше, вже не так важливо.
 
Я звертаюсь до Вас,
найближча мені людино!
Настане той час,
чи то може, ота година.
Коли літо збере всіх нас.
І згадає, що ми родина.
 
Я в серці думку таку бережу...
Що колись, я приїду ранесенько-рано,
поцілую Вас сплячу и тихо скажу:
"Я приїхала, моя мамо!"