Важко рабам у пустелі...
Важко рабам у пустелі:
Треба іти в невідоме,
А вдалині тільки скелі,
А усередині – втома.
Так, у полоні злидота,
Кров і господарська лайка,
Але постійна робота,
І хоч яка, але пайка.
Нащо свободи ідеї?
Їх до кишень не покласти!..
Хто дивувавсь, чом мойсеї
В світ цей приходять нечасто?