Рапана (на украинском языке)

Рапана (на украинском языке)
Гаряче піщане безмежжя.
Огладжена морем рапана.
Вже більше мені не належить
Ця мить – неповторна і п’яна,
 
Вже більше мене не тривожить
Цей простір – прозоро-солоний
І думка снується: а може,
В любові безплідне вже лоно?
 
Безсило самотність заплаче
У простір, солоно-прозорий…
Безмежжя піщане й гаряче,
Рапана, огладжена морем.
 
26.04.2019