14

Бувають хвилини і сильний ридає
Втомившись від життя серце покаже
Інший мотив і буде він нерівний
Прости душа закінчений наш політ
Посміялися плюнули і різко забули
Хвилинна слабкість забутися на вдиху
Пошепки тихий крик виривається
Помилки минулого забуваються
І ми забудемо і нам здасться
Про те що збудеться
Про те що побачимося