Не смій здаватись!

Ну звичайно так просто здатись
Відмовившись від своїх мрій
Чим просто втомившись старатися
Іти далі до цих надій.
 
Ну звичайно ж змиритися,
З ударом дурної долі
Це ж простіше, ніж спробувати
Пробитися, крізь проблеми тяжкі.
 
Так, завжди важко піднятись
Коли немає нічієї руки
Але ти повинен, повинна старатися
І здійсняться всі мрії твої.