Мы j сусідыj ны хочым ж

Мы j сусідыj ны хочым ж
Мы j сусідыj ны хочым ж
Подывытыся крохы
 
Мы ны можым дывытысь
Украіньськы каналы!
Бо куда ты в болваныj уважыш
Хоть якыхся зу7 ж ны j ятвягыj.
 
А у нас есть веть Зала вж!
За 120 аж бандыj
Но j вещаюць, но бачтэ,
Ну, про праведность батька j.
 
От Росія тут радом!
Тута во ж, кал Опадыщ!
Да і шо ты шэ зможыш у мордыj,
Колы пень но б ольховыj ш.
 
Тону яблок с картошко –
Гэто но можэ росам
Запереть салімотом
Конь наш добрыj, твырозыj.
 
Ну, а мы навыть родом
Отлічаемсь от Ровныj ш.
Дэ яка ув нас мова
Хоть похожа на днепропетровску.
 
От чого і боецьця пуд Гродном,
Бы j пуд Мыньськом а во тут:
Вдруг і ты станыш Вовком
Да j сказныш прамо подлых.
 
Над вечернім погостом
Хтося ходыть з гвінтофко ж
Да і ждэ но коб Косю
Загілзаты j ушпарыты.
 
...от у нас но шо добрэ:
Ля гульні стадіоны. Быз едіныj бырозкы