На току молотывсь сноп

На току молотывсь сноп
Дэсь когдася самсон
 
Где река набірает мощь,
Там всекда жа, ага, товщ.
А ны вынысті ныц в Коз
А ны смітьтя ж вжэ шоб.
 
І мы кос3мо, бач, дровць.
А ты хочыш пудмог бож?
Да мы самы ш богы в жоп:
Откопаjм даж картошк.
 
Так шо, да, падаіш вош,
Колі та но варіт борщ.
От пак сёс3 в міня ёрш:
Ты чево телефоньш?!
 
Мы ны фхажывал за j тоj,
Шо лыжыть оно там в коjц.
І должон тікы в тік сноп
На токовы гоп-гоп.
 
Ах, прыjіхалы фсе в ночь
Памагаты пажрать торт!
Мама-мама! Сма3, кто
Тут ф тібя адмыслов.
 
Ну, і раз коб оно в год
Шось зробыты улад доньц:
Ось мыскы счас помоjм но
Да іj чысто ш вуш всё.
 
Ну, а в нас гонды jдёт дощ.
А мы сіно грыбём во ж.
Наробывся с раньня Коць
На уфсацьбе сфаёj.
 
Ну, ны нада j бо ж дом трошк
Охалючыты хоть.
Місяцямы ж жывэм аж
Гонды во в свэjі j спальнь.
 
...ну, быжыть жэ во, бач, тёлк
Шось зробыты j ля Коць