Марево

Ні, ще не рвалося небо і ще не дощило,
Тільки гриміло. І сіріла височінь.
Тільки боліло серце, і голова боліла,
Марила вибухом ще не скуйовджена голубінь.

Кілька хвилин - і ви вже в дорозі,
Мабуть, встигнете ще до зливи.
І не дізнавшись, що там,на порозі
Я намагалася стати щасливою.

Вийде чи ні -  відомо лиш Богу.
Але ж ось вони - перші краплі травневі.
Коли вже ходив, не забути дорогу,
Що вела до щастя крізь марева полудневі.