Дитинства й юності дорога

Широкою, а чи вузькою
Біжить вона аж ген за обрій.
І через гай, і через поле
Спішить до рідного порога,
 
Щоб хата біла зустрічала,
Мов найдорожчих їй гостей
Сестер, онуків та дітей,
Які колись тут проживали.
 
Не завжди ті знаходять час
Навідатись до дому свого.
Сюди нехай веде всіх нас
Дитинства й юності дорога.
 
2017 р.