Героям Слава!!!

Героям Слава!!!
Учасникам Великої Вітчизняної Війни
 
 
За радісні свята,
Неділі та будні,
За столи багаті,
Щасливе майбутне.
Ви істинні наші
Славетні герої.
Прожили життя,
Опалене війною.
Як сяє донині
Зорянеє сяйво,
Героям країни
Пошана і слава!!!