К выборам на Украине

К выборам на Украине
В час цей небезпечний
Думка в небо лине,
Нехай ворожнеча
В Україні згине.
 
Просимо ми Бога,
Молимося щиро —
Нам пошли здоров'я,
Дай Вкраїні миру!
 
Радісні пригоди,
Щастя хай прибуде,
Хай живуть у згоді
Злі і добрі люде.
 
Рідних світ традицій
Будуть цінувати,
Та навчаться діти
Маму шанувати.
 
Шкода, не відома
Совість нашій владі,
Цілим світом правлять
Нелюди багаті...
 
Саме найдорожче
З кров'ю виривають —
Нищать нашу віру,
Церкви відбирають.
 
За чужую волю
Б'ються брат із братом,
Посивіла з горю
Українська мати.
 
В армію забрали,
У АТО загинув.
Більше рідна мати
Не побачить сина...
 
 
Ще надію маєм,
Мирні дні настануть,
Хай приходить радість
З сонечком весняним!
 
Злагода наступить,
Зло піде в безодню,
Ми почуєм в небі
Дзвони великодні.
 
 
P.S. Лично я отдала голос за Юрия Бойко (на фото слева). Он единственный на этот момент, кому можно доверить управление страной, человек с совестью, мудрый и дальновидный. Я не агитирую, просто нужно выбирать — или мир, или...