Тато мамцы ныек ш

Тато мамцы ныек ш
Ны дав ны в ягодічк
 
Раз ты ідэщ протів нэтр,
Ты жэ вжэ конюх.
А вот ек ужэ макоед,
То, го, прам бы Дворкін!
 
Вот глень но, бешмет,
Как лысыj жыдочэк
В болоты узев
Жабэj за жывотік сь:
Да я!.. да вы дэ?..
Го! Парапсіхолог
Я бачыв… у сне зь.
А не средь учёных.
 
Но шо ученые 7ц.
Віктор сам жэ золотко:
Он теледіктор, Бала і Шев!
А ны но кусок Овна.
 
Шевроны покрасьтэ щэ ж,
Шоб оно ідіоты
Сіделі повэрх всех,
Хто жаждет здоровЯ.
Ну, тіп мясніковых
Поставтэ робыты з дытэj
Надто вуж взрослых.
 
...а мы знев во гучоного!