Дурні

Всі подуріли не в одночас,
Дурні були вони давно —
Хтось свою дурість тиче в очі,
А хтось ховає як лайно.
 
В усі віки до грошей слабкість
Майно стягає в закрома.
— Що, каже совість, взятки сладкі?
— Іди собі. Дурних нема.
...