По плодам

З тих пір, як сказано, що "по плодам"
Впізнаєшь ти вовків у овчіх шкурах,
Вони підписують чужим ім'ям
Плоди, які присущі їх натурам.
 
Тож, друже, ти принюхуйся завжди,
Та не зважай на ліплені ярлИки,
Лайно воняє, й ні які вітри
Його не вивітрять.
Амінь, вовіки!