Трохи актуальних порад

Ти, так так, саме ти
Той, хто хоче називати мене своїм другом.
Не варто...
Не варто зі мною дружити
Бо ж люди надто часто залежать від обставин
І повір
Якщо вони будуть складатись не на мою користь
Я легко зламаю все
Що будувалось роками.
Так, я можу здаватись приємною людиною
Проте це — лиш омана.
Не варто зі мною дружити.
Не варто.   А ти, дівчино, яку я просто колись знав.
Чуєш
Не варто
Не варто у мене закохуватись.
Я не з тих, що легко віддають свої почуття
Та і взагалі, щось своє
Чуєш, не варто.
Так, я буду кохати, я буду тонути в тобі
Але знаєш
Моя присутність — вона як прокляття
Надто часто завдавати біль
Не варто
Не варто у мене закохуватись
Прибирати квартиру від уламків побитого посуду
Це не кращий варіант провести дозвілля...