Чому так плине час неспинно?

Чому так плине час не спинно
 
І не спинить його на хвиль,
 
Лише чудову мить казкову
 
Ти дай мені зловить,
 
Я буду памятать її і берегти в душі
 
Що серцю бажане ти розтяни мерщій.