ВЕСНА ПРИЙШЛА!

ВЕСНА ПРИЙШЛА!
Різноманіття барв квітчастих
Завжди дарує нам Весна.
Дивись! Довкола одночасно
Розмалювала все вона.
 
Зігріла посмішкою небо,
Промінням соняшним своїм.
Уважно вслухатися треба -
Чи заспівали солов'ї?.
 
Навкруг дитячий сміх лунає.
Розквітло все. Прийшла пора.
Весна! Від краю і до краю!
Весна любові і добра!
 
08.04.12