Аїда

Аїда
З глибин старенького вінілу,
Де пил кубло для себе звив,
Непереборна лине сила,
Дарунок пам’яті і снів.
Там нот розбурхані потоки,
Там гомін древніх голосів,
Там переможні чути кроки
Давно загублених часів,
Тримають небо піраміди,
Життя в піски несе ріка,
І загорьована Аїда
З походу милого чека.