В небо шлях зірками мощений...

В небо шлях зірками мощений...
В небо шлях зірками мощений.
Місяць світить каганця.
На дворі неділя прощена
Добігає до кінця.
Вже думок немає надлишку
Та обтяжливих розмов,
Я шукав рецепта затишку,
І здається що знайшов.
Серце, тишею напоєне,
В грудях повагом вдаря.
Я усіх простив за скоєне,
І не маю тягаря.