Hypnotic

Hypnotic
Вона, напевно, така єдина.
Від Філадельфії до Бейрута.
Грація в неї легка, зміїна,
Її вуста - то п’янка отрута.
 
А як бадьорять її обійми!
Міцніш, ніж вранішня чорна кава.
Так будьмо поруч у час нічний ми!
Спокусник Змій, наймудріший Каа.
 
Кохання квітне в нас візерунками
Яскравими, як зміїна шкіра.
І тіло тішиться поцілунками, -
Як кобра в спритних руках факіра.
 
Ця пристрасть - ніби рекламний ролик:
До раю вабить - ніжна й ласкава.
Дивлюсь у вічі я їй, - так кролик
В захваті дивиться на удава.