no( in ukr)

 
Безликий ти, без імені, німий
Ні дихати тобою, ні кричати
Зухвалий, роздвоєний, озброєний
Ні взяти, ні віддати
 
Чорніти пальцями на голому тілі
Впиватись кігтями до серця
Облизувати плечі спітнілі
Здобич повзе до свого живця
 
Ні плакати тобою, ні радіти
Не снишся, не живеш
Лише від думки про тебе хотіти
Й провокувати твоїх меж
 
Не бачити тобою, не кохатись
Не разом читати вірші
Не з тобою в цьому світі сумуватись
Не тобою ринути у фальші
 
Не палати тобою, не грішити
Запросиш до танцю?
Не твої сльози лити
Останнє танго. Кінець