Герої

Малі та яскраві,
Темні, проте палають.
Холодні, проте зігрівають.
Запалені ідею вони,
Холодні лиш їх обличчя.
Гаряче сердце, 
Та холодні в них думки.
За ідею борються вони, 
Не на життя чи смерть, 
А на перемогу.