Зорі

Ті зорі так схожі на нас, 
Розкидані всесвітом.
Маленькі вогники людей,проте яскраві.
Маленькі вогники неба,
Запалили свій вогонь на набосхилі.
Зачарували там людину,
Мандруючу до зір.
І полонили вже на вік її,
Яскраві вогники тепер серед людей.
Бо кожен бачив їх,
Та не кожен їх зберіг.