Романтичне

Я ніколи не кохав так,
щоб сердце завмирало.
Щоб час летів, як
скажений поруч із тобою.
Я ніколи так не любив, 
Щоб хотілось, щоб кожна
мить тривала вічність.
І в твої чудові очі знов 
хотів дивитись довго.
Та чекати днями,щоб бути
 поруч з тобою хоч мить.
Одну лиш мить.
Та в сердці берегти,
цю мить навіки.