Травень

Дощ по склу кімнатного вікна.
Травень.Та тепла іще нема.
Вітер бАйдуже тріпоче листя,
Краплі розсипаються намистом.


Вийду,стану під дощем і по-новОму
Я погляну на усе давно знайоме.
Зелений лист зірветься з гілки неквапливо,
А у душі розквітнуть квіти. Я щаслива.

Надворі хиляться дерева від дощу,
А я у тебе вже нічого не прошу.
І гіллям до землі не припадаю,
І біля себе вже нікого не тримаю.

Хоч дощ по склу кімнатного вікна,
І хоч тепла іще нема,
Вже травень. Це - моя весна...