У цій весняній пасторалі...

У цій весняній пасторалі...
У цій весняній пасторалі,
У цій безодні кольорів,
Де не плетуться магістралі
І в почуттів немає слів,
Де все у квітах потонуло,
Де все побачене – нове,
Там час не знає про минуле
І серце спокоєм живе.