Ніч спокуслива і чорна

Ніч спокуслива і чорна
Ніч спокуслива і чорна.
Невагомий позитив:
Грає місячна валторна
Заспокійливий мотив.
На зупинці, що на розі,
Тане тінь у самоті.
Ходить пустка по дорозі
В оксамитовім пальті.
Час останні миті горне
Відгорілого числа.
Ніч спокуслива і чорна,
Із краплиною тепла.